O sajtu i sl.

Mesto za svaki savet ili kritiku vezanu za funkcionisanje UKUKS-a.
Post Reply
Nemanja
Posts: 99
Joined: 08 Apr 2011, 15:52

O sajtu i sl.

Post by Nemanja » 27 May 2011, 14:45

Mislim da je problem sto postoje vesti na sajtu.
Moje misljenje je da su za vesti na sajtu potrebne neke redovne akcije i desavanja koje mi realno nemamo.
Ako se ne azurira postoji problem da neko dodje par puta za npr. mesec dana i vidi istu staru vest i misli da je udruzenje mrtvo,kao i forum.
Na sajtu i dalje stoji da bi forum trebalo uskoro da proradi...
Mozda i gresim ali mislim da to utice.

Predlog je da se postavi stranica sajta na kojoj nema trenutnih dasavanja, a da se svi posetioci upucuju na forum da bi videli trenutna desavanja.
Na sajt eventualno staviti bitna trenutna desavanja tipa skorasnji sastanak clanova udruzenja ili sl.

U svakom slucaju bice lakse i onome koji odrzava sajt.
Znaci uprostiti i poslati na forum.

User avatar
Gile
Posts: 119
Joined: 23 Mar 2011, 02:35
Location: Beograd

Re: O sajtu i sl.

Post by Gile » 30 May 2011, 02:56

Cao Nemanja,

Razumem na sta mislis, ali je prva strana najpogodnija za kacenje vesti i tu si siguran da ce uvek biti procitane. Udruzenje je jednostavno takvog tipa da se ne desavaju nove stvari svakog dana i svako ce to razumeti, ali ta prva strana jednostavno mora da postoji bas zbog tih usputnih posetilaca koji bi da se ovlas informisu ali ne zele da kopaju po forumu.

Ono na cemu svakako treba poraditi jeste sto veca promocija foruma jer je on u sustina nosilac celog sajta pa i udruzenja. Postoji par linkova i jedan baner na prvoj strani ali cemo dodati jos koji baner koji jasno ukazuje na forum. Pored toga dodacu i linkove u vestima koji ce gadjati odgovarajuce teme u forumu, pa ce i same vesti moci da se komentarisu.

Uklanjam malo po malo te stvari od ranije tipa "USKORO" i neke zaostavstine od same instalacije samo ne mogu da se posvetim tome jer sam u skripcu sa vremenom. Ali bice sredjeno. Hvala na sugestijama, uvek su dobro dosle! ;)

Nemanja
Posts: 99
Joined: 08 Apr 2011, 15:52

Re: O sajtu i sl.

Post by Nemanja » 30 May 2011, 15:06

ok

dak73
Posts: 20
Joined: 21 May 2011, 20:06
Location: Vrsac

Re: O sajtu i sl.

Post by dak73 » 30 May 2011, 16:17

E ljudi mislim da je nebitno gde se kace poruke,Vazno je da se mi dopisujemo i da razgovarmao.Slazem se sa vama da je bitno promovisati sajt,ali mislim da je mnogo bitnije promovisati samo udruzenje jel bi time unaoredili njegov rad i opravdali njegovo postojanje.Sto se mene tice sajt je ok.Vremenom ce i poruke i nove teme doci na svoje mesto.U to sam siguran.Sto se tice promovisanja samog udruzenja mislim da je LJiljan odradio lavovski deo posla i preuzeo je najveci deo cele ove price i ovim putem ga puno pozdravljam.

Post Reply