"Da ZAJEDNO poboljšamo KVALITET našeg života!"
EFCCA Youth Group
Last year
Udruženje obolelih od Kronove bolesti i ulceroznog kolitisa - Ukuks shared EFCCA Youth Group's photo.
EFCCA Youth Group
The traditional EYM group photo! We've had a great first day of meetings here in sunny Finland.
Udruženje obolelih od Kronove bolesti i ulceroznog kolitisa - Ukuks shared EFCCA Youth Group's photo.
Stav UKUKS-a i ORS-a o BIOSIMILARIMA

Predstavnici UKUKS-a i ORS-a su zauzeli zajednički stav po pitanju uvođenja BIOSIMILARA u lečenje zapaljenskih bolesti creva i lečenja osoba sa reumatoidnim artritisom.Naši stavovi su dostavljeni relevantnim osobama u Ministarstru zdravlja, Republičkom fondu za zdravstveno osiguranje kao i Agenciji za lekove Republike Srbije.
Udruženje obolelih od Kronove bolesti i ulceroznog kolitisa - Ukuks added 2 new photos.
2
X
BobaiMila Borovnica
02 July 2015, 14:19
Jutros sam saznala da moja kcerka nije dobila odobrenje komisije za biolosku terapiju,iako je TPMT pozitivan i treba da joj ukinu Imuran,a od pronisona je dobila Kusingov sindrom...S obzirom da je u pitanju dete od deset godina,nije mi je jasno sta je jos potrebno da bi dobila odobrenje za biolosku terapiju...
X
Keti Kettle
02 July 2015, 14:29
strašno :(
Ovog vikenda, u subotu 4.7.2015., planiramo okupljanje na Fruškoj gori. Mesto okupljanja je Brankovac, lepo mesto sa predivnim pogledom na Novi Sad. Ispod ove vesti ću postaviti uputstva kako doći i koordinate.
Zamislili smo da ovo bude neobavezno druženje uz roštilj, kotlić, piće...šta ko donese. Biće prisutan deo ekipe UKUKS iz Beograda. Mesta ima dovoljno, povedite članove porodice i dobro raspoloženje. Očekujemo 30 stepeni u Novom Sadu tako da je idealno da odemo u prirodu. Mi ćemo se postaviti već oko 10 sati ujutru. Svako ko planira da dođe može poneti neku vodu (obavezno) stolicu, ležaljku, sportske rekvizite, šta god mislite da može zatrebati. Planiramo da ispečemo roštilj i napravimo kotlić. Dolazak možete potvrditi porukom na e-mail:ibd.srbija@gmail.com ili potvrdom dolaska na forumu http://www.ukuks.org/forum/viewtopic.php?f=2&t=413
Vidimo se!

Mapa lokacije: http://www.ukuks.org/forum/viewtopic.php?f=2&t=413
Inflammatory Bowel Disease (IBD)
Македонска асоцијација за Крон и Улцерозен колитис
После неколку операции и 3-годишни хоспитализации, решив на ваков начин да си го вратам дебелото црево.
Udruženje obolelih od Kronove bolesti i ulceroznog kolitisa - Ukuks shared Македонска асоцијација за Крон и Улцерозен колитис's photo.
Dan po dan - Dokumentarni film o rijetkim bolestima