Sitne radosti i zanimljivosti iz života
Sitne radosti i zanimljivosti iz života
Neki dan zaboli mene ispod desnog rebra toliko da ne mogu da udahnem ni do pola. Sutradan još gore. Nazovem hitnu i šta da se radi? Kaže meni dr. da nije do srca ( valjda hitna rešava samo infarkte) i kaže da popijem brufen 400 i da se se sutradan javim svom redovnom lekaru. Meni nešto sve čudno u tom njegovom obraćanju i skontam... Pa ja navikla : Popijte bensedin!!! Popijte bensedin!!! A ovaj reče Brufen
U svakom slučaju ja sam uključila i neki ampicilin, da ne zabrljam u subotu.

Ulcerozni kolitis, stoma, terapija ništa osim 2-3 bensedina uz čašicu, dve rakije natašte i za jedno 15-20 god će da prođe...valjda.
Re: Sitne radosti i zanimljivosti iz života
Uhvatila te promaja 

Dijagnoza: Mb. Crohn od 2001. Korišćene terapije: 5-ASA, Asacol, Salofalk, , Pentasa, Salofalk klizme, Orvagil, Vancomycin, Pronison, Budosan i razne alternativne špecije Aktuelna terapija: Methotrexate, Folnak, Nolpaza
A jes nešto baš gadno, al reko, preživeh kolitis pa ću i ovo do subote nedelje, kakva sam ima na sajmu u Vrnjačkoj da tražim da mi neko pregleda pluća
. Da ne moram kod svog dr. Al uglavnom, prolazi... Pokisla sam u subotu na pijaci i nisam se nakon toga ni presvukla, ma Mara ko baba Devojka. Super si odradio onu žurku na viberu
Ekstra je. Svaka ti čast!

Ulcerozni kolitis, stoma, terapija ništa osim 2-3 bensedina uz čašicu, dve rakije natašte i za jedno 15-20 god će da prođe...valjda.
Pa kad svi koriste Viber
Bilo je pitanje kako ćemo se prepoznati, ovako je lakše.

Dijagnoza: Mb. Crohn od 2001. Korišćene terapije: 5-ASA, Asacol, Salofalk, , Pentasa, Salofalk klizme, Orvagil, Vancomycin, Pronison, Budosan i razne alternativne špecije Aktuelna terapija: Methotrexate, Folnak, Nolpaza
A si se zeznuo, i ja se čudim svojoj slici na viberu. Duplo sam vitkija.