WORLD IBD DAY - 2017 - VRNJAČKA BANJA - PLAN PUTA
WORLD IBD DAY - 2017 - VRNJAČKA BANJA - PLAN PUTA
Za sva pitanja se možete obratiti e-mailom ili na te.: +381 69 64 44 21
UKUKS tim
Re: WORLD IBD DAY - 2017 - VRNJAČKA BANJA - PLAN PUTA
Čime putujemo? Čime putujemo? Moj prtljag je poveći, dupla garderoba /za svaki slučaj/ i sl...
Ulcerozni kolitis, stoma, terapija ništa osim 2-3 bensedina uz čašicu, dve rakije natašte i za jedno 15-20 god će da prođe...valjda.
Helihopterom, ponesi padobran 

Dijagnoza: Mb. Crohn od 2001. Korišćene terapije: 5-ASA, Asacol, Salofalk, , Pentasa, Salofalk klizme, Orvagil, Vancomycin, Pronison, Budosan i razne alternativne špecije Aktuelna terapija: Methotrexate, Folnak, Nolpaza
Ma vidim i ja nešto mi to prebrzo do Vrnjačke. Ja kao i obučen vojnički pas skačem s neba samo jednom i NIKAD VIŠE! I u tom slučaju Igore, trebaće mi trostruka doza dole napisane terapije, a pomisli tek na garderobu! 

Ulcerozni kolitis, stoma, terapija ništa osim 2-3 bensedina uz čašicu, dve rakije natašte i za jedno 15-20 god će da prođe...valjda.
Ja uskačem u Bg. Čuvaj mi mesto. Ponesi cd Svinja da slušamo usput. 

Dijagnoza: Mb. Crohn od 2001. Korišćene terapije: 5-ASA, Asacol, Salofalk, , Pentasa, Salofalk klizme, Orvagil, Vancomycin, Pronison, Budosan i razne alternativne špecije Aktuelna terapija: Methotrexate, Folnak, Nolpaza
Ako znam u šta uskačem, stvarno ću doći na taj parking i neću znati jel me čeka limuzina, autobus, kombi ili bicikla. Mani me Svinja, postoji i bolja muzika. Recimo Nataša Bekvalac...u tripu sam, slušam neki radio fm hitovi, najveći hit je Nataša. I upadnem u trip, golema tuga me uhvati kad čujem njenu pesmu.
To je tri minuta života koje potrošiš i veruj mi na reč, niko ti ih neće vratiti.

Na parkingu kod Sajma će čekati autobus (standardni, veliki) sa natpisom UKUKS na prednjem staklu. Ne verujem da će biti problem da se nađe. Mole se svi prijavljeni da dođu malo ranije, kako biste krenuli na vreme.
Ma da, da ti ne bi čekao u Beogradu? Poći ćemo u 8, zaslužio si da čekaš!
Veliki autobus? Puno nas ide
Veliki autobus? Puno nas ide