1-3 stolice su posledica tegoba kroz koje sam prosao - bukvalno je jedna stolica dnevno, ali zbog raznoraznih gluposti nisam u stanju odjednom da odem u wc da obavim posao, nego to zna da se razdeli na 2 ili 3 dela, da te ne zamaram detaljima.
niko tebi niti scd dijeti nije rekao da si neozbiljan, samo mi se ne dopada tvrdnja da je ona izlecenje, narocito sto kod tebe tera nekih godinu dana. rekoh kod mene je remicade terao 2 godina i isto to sam mogao da tvrdim tokom tog perioda. kazem da malo das vremena sebi, nek odradi posao na duzi period pa da vidimo sta i kako.
nemoj da mislis da se ja radujem remicade-u ili sada operi (ne humiri jer je isto antitnf kao remicade), ali drugi izbor nemam, da kazem da ne znam mnogo, ali da mi ne deluje da dijeta moze ikako da meni (opet kazem meni a ne svima) pomogne.
lepo sam rekao u startu da nisam sve procitao vezano za to, ogradio komentare na licno iskustvo i rekao da ja nisam uveren da bi kod mene to moglo da deluje.
ok, iskusniji si dosta, ako kazes da sam na pogresnoj dijeti sigurno si u pravu, rekoh da je nisam izucio lepo, samo mi je iz price delovalo da se dosta poklapaju - ocigledno gresim.
da, olaksavam simptome, to sam i napisao, zato i rekoh da nema uticaj na tok bolesti.
jako mi je drago da si upoznao nekog ko se izlecio, prakticno ti zavidim, ja nisam imao tu srecu.
a ovo za profit i ostalo stvarno nije odmereno, rekoh i na pocetku da te ja, a koliko vidim niti iko drugi u bilo kom postu napao, da bi tako reagovao. jako mi je drago da tebi scd dijeta radi odlican posao, i zelim svima da im radi podjednako dobar posao, i ne vidim tu mesto za neku uvredjenost ili takve odgovore. svi mi dobro znamo sta su farmako mafije, zasto nisu izbacili efikasan lek i ko se tu najvise bogati, nema potrebe da se sam pronalazis kao "profiter" jer svi jako dobro znamo zasto smo na ovom forumu i svi smo u istom problemu - pokusavamo jedni drugima da pomognemo ako ikako mozemo - ili ja to tako vidim.
iako imam svoje jasno formirano misljenje, iz postovanja prema tebi cu se potruditi u sto skorijem roku da procitam sve osnovne stvari o scd dijeti, da bi moji postovi dobili neki smisao, i da bih eventualno potvrdio tvoju sumnju da sam u debeloj zabludi. pa ako se ispostavi da sam toliko zalutao, jedemo feferonke zajedno u nekoj buducnosti