Nisam verovao ali radi

Vidis da tema ima 6 strana, nije lose bar malo prelistati i bice ti sve jasno. Probiotici nisu magican lek koji popijes i walla, evo rezultata. Oni znaju da deluju jako sporo tako da rezultati dolaze postepeno i sporo. Takodje, vrsta probiotika je bitna i treba da vidis koji tebi trebaju. Dobra stvar je sto su neskodljivi, tako da mozes eksperimentisati. Za pocetak, uzimaj ih sa mineralnom vodom. Ja sam najbolje rezultate imao kad sam uzimao ujutru odmah posle ustajanja i bar 2h pre dorucka. Takodje, uvece, pre spavanja, 2h posle vecere. Tempirao sam da to bude na prazan zeludac.Bojann wrote:Neverovatno je da za sve ono nikad nisam cuo kod lekara.
Probiotic FORTE Ivancic i sinovi doktorka prepisala sa imuranom. Rezulati bezveze (prolivi) tokom 12 dana koriscenja, doktor kaze da je nemoguce od probiotika, al uvek krenu kada ih krenem piti. Prekinuo sam.
Nastavio samo sa imuranom.
Ako doktor kaze lek + probiotik (po izboru) koji pobiotik piti??
Nisam detaljno istraživao, ali na prvi pogled mi deluje logično da zajedno sa hranom bakterije lakše prežive stomačnu kiselinu? Za neke probiotike piše da se uzimaju uz jelo (npr. Forte).Igor77 wrote: bar 2h pre dorucka. Takodje, uvece, pre spavanja, 2h posle vecere. Tempirao sam da to bude na prazan zeludac.