prica
-
- Site Admin
Re: prica
Pozdrav svima u ime Udruženja
Drago mi je da je forum sve aktivniji, teme su odlično raspoređene. Zahvalan sam svima na pomoći i podršci.
Nadam se da ćemo opravdati vaša očekivanja i odgovoriti na sva pitanja u vezi zapaljenskih bolesti creva.
Na ovaj način moramo izaći iz anonimnosti i samim tim ostvariti prava na bolje i kvalitetnije lečnje.
U zavisnosti od vaših ideja, predloga i svakako broja članova će mo raditi na edukaciji svih zainteresovanih, putem susreta i tribina.
Pozdrav svima
predsednik udruženja
Ljiljan Đaković
e-mail: ibd.srbija@gmail.com
Drago mi je da je forum sve aktivniji, teme su odlično raspoređene. Zahvalan sam svima na pomoći i podršci.
Nadam se da ćemo opravdati vaša očekivanja i odgovoriti na sva pitanja u vezi zapaljenskih bolesti creva.
Na ovaj način moramo izaći iz anonimnosti i samim tim ostvariti prava na bolje i kvalitetnije lečnje.
U zavisnosti od vaših ideja, predloga i svakako broja članova će mo raditi na edukaciji svih zainteresovanih, putem susreta i tribina.
Pozdrav svima
predsednik udruženja
Ljiljan Đaković
e-mail: ibd.srbija@gmail.com
Gledao sam danas:
1. Zewa i svet papira
2. Robyotic Forte cap.
3. Sve moje przenice i cvarci
4. Fortrans u zemlji cuda
I gledao sam Remisiju o kulturi.
Salim se naravno, nemam neki dobar film da preporucim, preporucujem seriju ako moze?
Mucke i Simpsonove za one koji razumeju..
(toliko o mom caskanju koje nema veze sa bolescu)
1. Zewa i svet papira
2. Robyotic Forte cap.
3. Sve moje przenice i cvarci
4. Fortrans u zemlji cuda
I gledao sam Remisiju o kulturi.
Salim se naravno, nemam neki dobar film da preporucim, preporucujem seriju ako moze?
Mucke i Simpsonove za one koji razumeju..

(toliko o mom caskanju koje nema veze sa bolescu)
Gledao sam na youtubu deo filma sa Bud Spencer-om i Terence Hill-om. Malo da se podsetim decackih dana i zimskih radosti u bioskopu.
A pazite ovo...
Bud Spencer (born Carlo Pedersoli on 31 October 1929) is an Italian actor, filmmaker and former swimmer (he was the first Italian to swim 100m in less than a minute).
Viš ti Bud-a, pliva ko kit. Mora da je ispesničio usput i par protivnika na stazi.
A pazite ovo...
Bud Spencer (born Carlo Pedersoli on 31 October 1929) is an Italian actor, filmmaker and former swimmer (he was the first Italian to swim 100m in less than a minute).
Viš ti Bud-a, pliva ko kit. Mora da je ispesničio usput i par protivnika na stazi.
Dijagnoza: Mb. Crohn od 2001. Korišćene terapije: 5-ASA, Asacol, Salofalk, , Pentasa, Salofalk klizme, Orvagil, Vancomycin, Pronison, Budosan i razne alternativne špecije Aktuelna terapija: Methotrexate, Folnak, Nolpaza
Ja zeljno iscekujem "Tree Of Life".
"The Chaser" je poslednji dobar film koji sam gledao. Ip man takodje, mada je to klasika...
"The Chaser" je poslednji dobar film koji sam gledao. Ip man takodje, mada je to klasika...

Juče je bio na HRT2 Young Frankenstein od Mel Brooks-a parodija.
Evo trailer da zainteresuje onoga ko voli klasike:
http://www.youtube.com/watch?v=mOPTriLG5cU
Evo trailer da zainteresuje onoga ko voli klasike:
http://www.youtube.com/watch?v=mOPTriLG5cU
Dijagnoza: Mb. Crohn od 2001. Korišćene terapije: 5-ASA, Asacol, Salofalk, , Pentasa, Salofalk klizme, Orvagil, Vancomycin, Pronison, Budosan i razne alternativne špecije Aktuelna terapija: Methotrexate, Folnak, Nolpaza