Naj Clan!

Mesto za opuštenu priču o bilo čemu. ;)
Post Reply
Nemanja
Posts: 99
Joined: 08 Apr 2011, 15:52

Naj Clan!

Post by Nemanja » 20 Jul 2012, 11:37

Mislim da je vreme da glasamo za "najboljeg" clana/korisnika foruma... :mrgreen:
Ima ovde puno ljudi koji su voljni da pomognu drugim clanovima, vrlo su aktivni u raznim temama i vrlo su informisani i sve to dele sa nama sitnom boranijom koja uglavnom i skuplja informacije od njih.
Sada se jedna osoba odavde bas izdvojila od ostalih i to je Skipper. Razne informacije koje delis su fenomenalne ali moc da ostanes umeren i kulturan u svakoj situaciji i cak da pomognes su me sada odusevili. Smejao sam se sam sa sobom kad sam citao neke postove sada i jedva se uzdrzao da budem kulturan dok sam citao neke ludosti gde si ti cak davao savete ... glupo je da pisem koja tema je u pitanju, ali ko je citao mislim da zna. Svaka cast!

User avatar
Igor77
Posts: 553
Joined: 29 Mar 2011, 14:18
Location: Ruma

Re: Naj Clan!

Post by Igor77 » 20 Jul 2012, 19:30

Bravo Skipper! Skippera za predsednika! Malo se šalim, stvarno je privilegija imati ovakvu osobu i znalca na forumu. Well done :)
Dijagnoza: Mb. Crohn od 2001. Korišćene terapije: 5-ASA, Asacol, Salofalk, , Pentasa, Salofalk klizme, Orvagil, Vancomycin, Pronison, Budosan i razne alternativne špecije Aktuelna terapija: Methotrexate, Folnak, Nolpaza

User avatar
Skipper
Posts: 252
Joined: 29 May 2011, 01:41
Location: Rochester, NY / Beograd, RS

Re: Naj Clan!

Post by Skipper » 20 Jul 2012, 21:20

Hvala vam, ljudi!

Samo pokušavam da podelim, sa svima na Forumu, ono što sam do sada naučio, saznao ili čuo/pročitao iz pouzdanog 'izvora', da bih bar nekome pomogao, koliko god je to moguće. Siguran sam da ovde svi to želimo i mnogi od nas upravo to i rade, kada je klasična i alternativna medicina u pitanju, a sve sa jednim ciljem -- da svi dočekamo dan kada ćemo imati pravi lek za IBD!

E, onda ću zamoliti Nemanju da nam organizuje višednevnu žurku/svetkovinu (umesto sastanka članova Udruženja), kao što su to stari Grci i Rimljani radili, posle velikih trijumfa! Do pobede!!!! :D

Pozdrav i svima želim što manje problema sa našim bolestima,

Skipper

PS: Igore, čim osnujem stranku, računam na tvoju podršku, da bih mogao da se kandidujem za predsednika države Ruritanije! :mrgreen:
Bolest: Crohn-ova, od 1991. / Operisan: 3 puta / Lekovi (do sada): Orvagil, Ciprocinal, Dexason, Pronison, Salazopyrin, 5-ASA, Salofalk, Pentasa, Asacol, Imuran i Methotrexate / Aktuelna terapija: Nema (zbog netolerancije na imunosupresive!)

User avatar
Gile
Posts: 119
Joined: 23 Mar 2011, 02:35
Location: Beograd

Re: Naj Clan!

Post by Gile » 21 Jul 2012, 01:20

Respect i od mene, odrzavas ovaj forum zivim! ;)

Post Reply