Nemoj piti mleko, koristi prerađevine od mleka, jogurt probiotik, kiselo mleko, mlad sir.
Čim primetiš da ti neka hrana omekšava stolicu ili je smanji ili je otkloni sa jelovnika. Piši zapisnik, piši šta si jeo, kao si reagovao,npr ponedeljak pasulj...odlepio sam od gasova, utorak jeo sam ribu i bio sam ok. Sreda mlada prasetina pečena OK, četvrtak slanina...umro sam

Za žute minute su pilule za lilule zakon! Traažiš uput za psihijatra, psihologa i dobiješ terapiju, recimo mi žene smo konstantno u nekom poremećaju i da nam nije antidepresiva sve bi vas muške pobile po kući, ono Oglas "koljem po kućama". Moj muž kaže za mene da sam ja uvek u nekom ms-u, predms, ms i poslems, a ako nije to onda me drma ili pubertet ili klimaks.
Ja iako sam dobro, psiha se navukla i pijem antidepresiv Flunisan, bensedine ne brojim, njih gutam ko bombone. Šalim se

Marica mrzi alkohol i u celom životu je miris alkohola osetila na dupetu kad joj puknu injekciju. Ili kao danas, vadila krv. A krv? Imala sam u krvi više eritrocita od svih zajedno u čekaonici!!!Krvna slika odlična. Osim što me i dalje zaebava vojvođanska ikebana, slanina i čvarci pa imam i dalje holesterol, a mučnina mi je kad pijem te tablete protiv toga.
Što se tiče ispijanja lekova verovatno postoji razlog zašto mora sat vremena pre jela, ali to ne znači da moraš tačno u minut nakon sat vremena jesti. Možeš i kasnije. Nisam nikad pila Acasol pa ne znam kako se pije.
Vidi, nemoj da se ljutiš kad mi nešto prokomentarišemo, a ne prija ti. Mi smo ti ovde svi domaći, Evo ja da mi nema Igora da zeza poludela bih na forumu, ali on nprosto ozdravi kad mene potkači

Pisću ja još, nego umori me Novi Sad, ljudi tamo ujedju, grizu, nervozni i užurbani, a ja Zlo i Naopako iz Bečeja i sve mi se može "natenane". Odoh da odmorim...