Aaaaa, u NS. To je ok, ako je situacija cista onda ces mozda dobiti omdah (posle 45 dana) resenje a mozda te upute i za Bg.evika wrote:Treba da idem u ulicu Žitni trg br. 3. Hvala. Sreća će mi trebati u svakom slučaju!
Posao i invalidska penzija
Re: Posao i invalidska penzija
Dijagnoza: Mb. Crohn od 2001. Korišćene terapije: 5-ASA, Asacol, Salofalk, , Pentasa, Salofalk klizme, Orvagil, Vancomycin, Pronison, Budosan i razne alternativne špecije Aktuelna terapija: Methotrexate, Folnak, Nolpaza
Evo me!
Preživela i komisiju. Rekli su mi da će papire poslati za Beograd.
Gospodin je bio prilično ljubazan. Međutim sad ne znam dali moram i u Beograd da idem?!
Preživela i komisiju. Rekli su mi da će papire poslati za Beograd.
Gospodin je bio prilično ljubazan. Međutim sad ne znam dali moram i u Beograd da idem?!

Pazljivo pratim svaki tvoj korak i N E O P I S I V O jako ti drzim fige 

Dobices poseban poziv za Bg u kojem jasno stoji da ako se ne pojavis cela procedura se obustavlja.Igor77 wrote:Bio sam ja sa tatom pre 2 nedelje na komisiji. Ako si dobila poziv da dodjes negde kod stanice, ulica dr ALeksandra Kostica, onda mozes ocekivati da ces ici na pregled kod gastroa, posto tu imaju doktore svih specijalnosti. Posle toga cekas resenje, opet 45 dana. U svakom slucaju srećno!
Dijagnoza: Mb. Crohn od 2001. Korišćene terapije: 5-ASA, Asacol, Salofalk, , Pentasa, Salofalk klizme, Orvagil, Vancomycin, Pronison, Budosan i razne alternativne špecije Aktuelna terapija: Methotrexate, Folnak, Nolpaza
Eeeeeeeeee, divota!
Šta ako slučajno zaglavim u bolnici? Ne daj Bože!?
Još kaže onaj čika meni u Novom Sadu: "Gura se to nekako već skoro 20 godina!"
I odgura on mene za Beograd!!!
On je rešio njegov problem.Skinuo me s dnevnog reda!!
Šta ako slučajno zaglavim u bolnici? Ne daj Bože!?

Još kaže onaj čika meni u Novom Sadu: "Gura se to nekako već skoro 20 godina!"
I odgura on mene za Beograd!!!

Stigao je Božićni poklon!!!!!!!
Naravno da sam odbijena od komisije!!!!
Ništa od penzije!
Naravno da sam odbijena od komisije!!!!
Ništa od penzije!

Bila si u Bg i nista? Damn!
Ma kakvi BG! Iz Novog Sada sam dobila Ljubavno pismo!
Sad ću ponovo sve!
Sad ću ponovo sve!
Imao sam par ljudi koje znam da su pukli u NS ali da su prošli u Bg. Nije mi jasno kad šalju dalje u Bg a kad se sve završava u NS. Očigledno da naše lale malo zatežu preko mere i granice.evika wrote:Ma kakvi BG! Iz Novog Sada sam dobila Ljubavno pismo!
Sad ću ponovo sve!
Eva,
U vezi sa činjenicom da je novosadska komisija odbila tvoj zahtev, samo mogu da kratko napišem -- SRAMOTA!
Kao što je Igor već napisao, ostaje ti samo da pokušaš sa Beogradom.
Srećno!
Skipper
U vezi sa činjenicom da je novosadska komisija odbila tvoj zahtev, samo mogu da kratko napišem -- SRAMOTA!

Kao što je Igor već napisao, ostaje ti samo da pokušaš sa Beogradom.
Srećno!
Skipper
Bolest: Crohn-ova, od 1991. / Operisan: 3 puta / Lekovi (do sada): Orvagil, Ciprocinal, Dexason, Pronison, Salazopyrin, 5-ASA, Salofalk, Pentasa, Asacol, Imuran i Methotrexate / Aktuelna terapija: Nema (zbog netolerancije na imunosupresive!)