andreinseton wrote:Tako su i meni rekli da se nije stvorila fistula, a na kraju kraljica velicine 12 cm kao sto sam i navela. Meni je konstantno isao sekret iz operiranog apcesa tako da je to prvi znak fistule kako su mi rekli. Ako je u pitanju samo apces on se kroz nekoliko mjeseci zatvori i stvar je gotova kod mene se napravila na povrsini zatvoreni tanki sloj koze međutim cijelo vrijeme je sekret izlazio. Tako da ako imate isti problem fistula je zasigurno
Pozdrav , zelim i ja da se pridruzim ovoj temi , na zalost vidim da vas ima dosta i da nisam jedina. Prije mjesec dana sam pocela da osjecam bolove oko anusa i pojavi mi se bolna izraslina , odem doktoru koji mi da kremu za hemoroide i ... odem kuci , dva dana krema uopste nije pomagala. Odmah tu vidim da je vrag salu odnio . Dobijem temperaturu 39 , bas jake bolove , zavrsim u hitnoj i smjeste me odmah u bolnicu . Dijagnoza perianalni apces. Hitno mi urade inziciju , posle toga mi je odmah bilo lakse. Onda svakodnevno guranje tampona u ranu , kako bi se zatvarala iznutra. Sjedenje u slanoj vodi . Medjutim , sad posle dvadeset i kusur dana meni jos uvek curi kao gnoj iz te rane ,mlijecno -zuckaste boje. Jos uvek se nije zatvorila. Sto je postalo malo sumnjivo . Javila se sumnja da sad mozda imam i fistulu .

Zamolila bih vas ,ako ima neko da mi napise koliko je vremena trebalo da vam zaraste apsces i koji su simptomi fistule? Idem uduce sedmice doktoru ali sam u strahu . Pa me zanima sta vi mislite o tom ? Imala bih par pitanja ako ima neko da mi odgovori . Hvala unaprijed i izvinjavam se na ovako dugom postu .