Page 1 of 1

Nudim pomoć

Posted: 28 May 2013, 09:02
by Igor77
Otvorio sam ovu temu jer bih hteo da pokrenem međusobnu saradnju članova u smislu da pomažemo jednu drugima u domenu naših zanimanja, struke, zanata...
Meni je struka računari i aktivno se bavim time 20 godina pa ako nekom treba neki savet, pomoć može slobodno da se javi PP i probaćemo da rešimo problem. Verujem da je većina problema sa kompjuterskom opremom, otkaže neki deo računara ili slično, a možete pitati i vezano za nabavku, ako ste neodlučni itd, sve vezano za Windows ili Linux, sajtove...u suštini pitajte, pa ako ne znam znam ko zna :lol: .

Pozivam ostale da se pridruže i uvećaju ovaj krug saradnje.

Pozdrav svima!

Re: Nudim pomoć

Posted: 13 Jun 2013, 04:42
by Mima
Dobra tema! Da se "zapljunem" i ja. Kao i Igoru, struka su mi računari, ali sam više orjentisana ka softveru. Tako da, ako mogu da pomognem oko baza podataka, web programiranja i dizajna, print-dizajna, animacija, tu sam.

Pored toga, završila sam i književnost, mada ne znam kako bih to praktično primenila u smislu neke pomoći. No, ako vi znate, javite se. ;)

Re: Nudim pomoć

Posted: 18 Jun 2013, 21:38
by Lilu
Odlična ideja!
Ja još uvek studiram, tako da nisam od neke pomoći :)
Nadam se da ću za nekoliko godina biti u mogućnosti da pomognem svima nama, pa ću se tad oglasiti :)

Re: Nudim pomoć

Posted: 18 Jun 2013, 22:13
by GrooYa
ja kad bih poceo da pisem cime mogu da pomognem mislili biste da se sprdam :) no da probamo: nedovrseni student filologije, tacnije engleskog jezika, ali mi ni ostali nisu toliko strani. blizu majstorskog zvanja u wing chun kung fu-u, ali ni mma mi nije stran (ako neko hoce casove ili mu treba zastita ;) ). Radio 6 godina kao radio voditelj, tako da ako treba bilo kakva pomoc oko marketinga (radim i kao menadzer u agenciji za idejna resenja) i tu mogu biti od koristi. A da sve to zaokruzimo radio sam i kao menadzer raznih kafica, pa mogu da pomognem i oko privatnih biznisa :) hajde da kazemo da je to glavno, pa da preskocim ostale sitnice, da ne bude da se dupetam, ali ako nekome mogu da pomognem - pokusacu :)