Gde ćete ići na doček i koliko vam je do toga? Da li bitna samo atmosfera ili i iće i piće?
Ja ću porodično, još su deca mala za neke žurke, mada, ko zna gde put može da me odvede.
Gde za doček?
Gde za doček?
Dijagnoza: Mb. Crohn od 2001. Korišćene terapije: 5-ASA, Asacol, Salofalk, , Pentasa, Salofalk klizme, Orvagil, Vancomycin, Pronison, Budosan i razne alternativne špecije Aktuelna terapija: Methotrexate, Folnak, Nolpaza
Re: Gde za doček?
O, pa i vi imate decu. Ja se jos dvoumim-dnevna , spavaca soba, kuhinja, ko zna? Kupicu i novu pidzamu (za docek), ha, ha. Meni je ice najbitnije. Pozdrav.
PS: s obzirom da sam pre tri god za docek imala temperaturu 39,5; za Bozic isla u hitnu i tako to, sad mogu da pozelim samo da budem zdrava.
PS: s obzirom da sam pre tri god za docek imala temperaturu 39,5; za Bozic isla u hitnu i tako to, sad mogu da pozelim samo da budem zdrava.
Re: Gde za doček?
Mina, be healthy and happy all year(s) round!
I da ti se više nikada ne ponove te ružne 'epizode' koje si imala pre tri godine!! Never again!
To je najmanje što mogu da ti poželim!

Mada....Igore, ako za doček budeš imao sarmu, pečeno prasence i neke sremačke specijalitete, možda 'banem' i kod tebe kao nepozvan gost, a el. gitaru zamenim tamburicom! Uželeo sam se domaće atmosfere! Bloody nostalgy!
Znam da sve što sam do sada naveo, od hrane i pića, ne bih smeo da jedem i pijem, al' nek ide život! Uostalom, nije doček 2012. svaki dan!

I da ti se više nikada ne ponove te ružne 'epizode' koje si imala pre tri godine!! Never again!

To je najmanje što mogu da ti poželim!
Ako sve bude teklo po planu, za 'novaka' sviram sa mojim lokalnim "The Ramones Tribute Band-om", u "Bug Jar" klubu, ovde u Rochester-u, NY. Možda i zaradimo neku zelenu novčanicu (koje više i nisu tako zelene, jer su i Ameri počeli da ih farbaju kao Uskršnja jaja!), ali ovo ionako radim čisto iz hobija i za klopu i piće (free burritos & beer night!)Igor77 je napisao:Gde ćete ići na doček i koliko vam je do toga? Da li bitna samo atmosfera ili i iće i piće?

Mada....Igore, ako za doček budeš imao sarmu, pečeno prasence i neke sremačke specijalitete, možda 'banem' i kod tebe kao nepozvan gost, a el. gitaru zamenim tamburicom! Uželeo sam se domaće atmosfere! Bloody nostalgy!

Znam da sve što sam do sada naveo, od hrane i pića, ne bih smeo da jedem i pijem, al' nek ide život! Uostalom, nije doček 2012. svaki dan!
Bolest: Crohn-ova, od 1991. / Operisan: 3 puta / Lekovi (do sada): Orvagil, Ciprocinal, Dexason, Pronison, Salazopyrin, 5-ASA, Salofalk, Pentasa, Asacol, Imuran i Methotrexate / Aktuelna terapija: Nema (zbog netolerancije na imunosupresive!)