Imam nekoliko pitanja i predloga koje nisam znala gde da postavim, nadam se da je ovde ok

Zanima me da li je odrzavano predavanje pod nazivom Ulcerozni kolitis i Kronova bolest za med.radnika koje nosi odredjene bodove za licencu? Imamo li negde sastanke/savetovalista za obolele? Da li ste zainteresovani da se ukljucite i da organizujemo edukacije u svakom gradu, kao i sastanke? Ovo sve pisem zato sto sam "lutala" forumom i citala o tome kako su lekari u nekim delovima zemlje nedovoljno edukovani, smatram da vecina ljudi koji imaju ovaj problem nisu clanovi, a da ne govorim o onima koji su oboleli i to ne znaju. Ako bi svaki grad imao tim ljudi koji bi edukovali, davali podrsku i vodili evidenciju (o tome koliko ima obolelih, kad je bolest nastala, njena tezina, terapija, ishrana) u vidu jednostavnog upitnika, koji bi svake godine za pocetak radili, dobili bi bolji uvid u stanje.Svako bi naveo sta je probao od alternative i koliko je to pomoglo itd. Tim bi formirao neko od nas.Mogao bi da sadrzi i clana porodice obolelog, gastroenterologa, terapeuta, farmaceuta, travara u sustini svakoga ko bi doprineo znanjem o samoj bolesti i lecenju. Znam da vecina nas radi i da ima svoje obaveze, ali sastanci se mogu odrzavati po potrebi i ne moraju uvek biti formalni.Finansiranje troskova organizacije bi mogao pokriti grad.Samo treba osmisliti tacan plan.Verujem da svaki grad ima makar jednu osobu koji ima ovo oboljenje i zeli da se ukljuci. Mislim da bi to bilo odlicno napraviti ukoliko vec nije.

Sta vi mislite?
Dg: Ulcerozni kolitis (dokazano 10.01.2017)
Th: Pentasa 1x 2mg
Koristi osmeh da promeniš svet, ne daj da svet promeni tvoj osmeh.