Page 1 of 1

Predlog 0014

Posted: 07 Mar 2013, 15:00
by Nemanja
Ni sam nisam siguran da li je predlog dobar, pa ako nije spamujte me, tagujte i nemojte da me lajkujete nego me hejtujte i kako se vec to sve kaze :mrgreen:

Da li bi bilo dobro da odredimo jedan dan nedeljno i na taj dan svake nedelje u isto vreme organizujemo pricu na forumu (chat deo, ne u postovima, naravno).

Postavimo obavestenje i svakog npr. cetvrtka u 19h budemo tamo. To bi najvise znacilo onima koji su tu prvi put, kojima treba puno odgovora i neko da im sve to objasni.
Ja sam imao Ljiljana u "Ruskom caru" i par sati mucenja raznim pitanjima sve dok ga konobar nije odvukao dok su mene njih trojica drzala i molila da ga ostavim na miru i prestanem da ga zapitkujem jer je poplaveo od muke. Bio sam uplasen. :mrgreen:
Za one koji nemaju tu mogucnost, jer je udruzenju jos uvek skupo da klonira Ljiljana, mozemo da uradimo nesto ovog tipa.
Unapred se ogradjujem da necu biti jedan od onih koji je uvek tu, samo iznosim misljenje da bi to bilo lepo da uradimo. To mozemo svi koji smo ovde naucili nesto.

Ako mislite da je ideja dobra, onda mozemo da se dogovorimo koji bi to dan ili dani bili. I imam samo jedan predlog oko toga, da dane i vreme biraju oni koji ce tamo biti najaktivniji! Znam da ja necu birati dane ali znam ko hoce. Srdjan, Gile, Igor, Igor II ...
Naravno nije zabranjena ni opustena prica o bilo cemu, dok dame cekaju da pocne Sulejman ili do pocetka drugog poluvremena Mlaznog iz Donjecka i Viljabaha iz Viljaribe.

Pozdrav

Re: Predlog 0014

Posted: 07 Mar 2013, 23:34
by janim08
Dobar predlog, slazem se, samo moze malo kasnije, npr oko 22h. Ja ne gledam serije, jedino dok dete zaspi, posle mogu. Ponekad i jedna rec moze delovati zaista umirujuce i ohrabrujuce. Pozdrav.

Re: Predlog 0014

Posted: 08 Mar 2013, 02:22
by Skipper
OK predlog, Nemanja! Slažem se, takodje! :mrgreen:

Pozdrav,

Skipper

PS: Mina je u pravu -- nikako pre 22 h, po srednje-evropskom vremenu!

Re: Predlog 0014

Posted: 10 Mar 2013, 22:09
by Gile
Sto da ne! Smislimo neki fancy naziv tipa UKUKS caffe i stavimo obavestenje na naslovnu stranu foruma. Meni je ok to vreme, kontam da cu biti tad pri kompu. ;)

Re: Predlog 0014

Posted: 12 Mar 2013, 19:53
by Igor77
Mozda bih i ja mogao oko 22h... :roll:
Trebalo bi naci neku temu svake nedelje i onda o tome, ovako mislim da bi se sve zavrsilo na cao-zdravo-truc-bla

Re: Predlog 0014

Posted: 26 Mar 2013, 16:15
by Nemanja
Jel pao neki dogovor na kraju? Koje vreme, kojim danom/danima? Jel postoji pravilnik? Jel mozemo da dodjemo i samo da cutimo? Puno ljudi je spomenulo da bi rado pomogli udruzenju, tako mi je i pala na pamet ova stvar. Bilo bi lepo da se i oni i ostali koji su manje aktivni ukljuce u tu stvar kada pocne, naravno pored vas iz radne ekipe (stalnih clanova, vi koji ste naravno odgovorili) sa svojim savetima i iskustvima.