Page 1 of 1

Jedan post dnevno

Posted: 27 May 2011, 07:37
by Igor77
Mogao bi svako od posetilaca bar da uradi jedan post dnevno dok se forum ne omasovi. Verujem da svako od nas ima dovoljno iskustava sa bolešću da bi nešto da napiše. Kad bude više postova i tema onda će preko Googla to privući i veći broj ljudi.

Re: Jedan post dnevno

Posted: 30 May 2011, 02:35
by Gile
Cak i ako samo imate pitanje koje vas muci, postavite ga u odgovarajucem delu foruma i naci ce se neko da odgovori. Tesko je, u zelji da se pokrene forum, smisljati i pitanje i odgovor. Lakse je kad svako ucini po malo... ;)

Re: Jedan post dnevno

Posted: 25 Apr 2017, 20:08
by Zagorka
U kom delu foruma se postavljaju pitanja :)

Re: Jedan post dnevno

Posted: 25 Apr 2017, 21:15
by marica
Zavisi o čemu je pitanje. Imaš Index boarda i tu su ugl teme. Sad ako te zanima nešto oko uc, nađeš nešto u vezi UC i tu pišeš. Ako je kron ima tema i za to, imaju teme o operativnim zahvatima, dijagnostici, ma svašta :D Na kraju krajeva gde god da pitaš dobro je, to Igor lepo posle premesti u odgovarajuću temu :D

Re: Jedan post dnevno

Posted: 01 May 2017, 21:26
by Zagorka
hvala marice :D

Re: Jedan post dnevno

Posted: 04 May 2017, 00:17
by mmixn
Bravo za inicijativu, podržavam! Pokušaću da dam svoj doprinos iako sam apsolutno preplavljen raznim obavezama.

Re: Jedan post dnevno

Posted: 04 May 2017, 01:34
by marica
Pošto sam ja bukvalno odradila sa kolitisom jedan dobar beneficiran radni staž ja sam mislila da bi bilo dobro da napišemo kako je sve počelo, čak pre prvih početaka primećivanja simptoma. Recimo ja, ja sam se sa 13 god žalila na krv u stolici, smejali mi se doktori. Možemo da napišemo neku "ispovest", ne mora da bude imenovana.
Sećam se, trudnoća sa drugim klincem, problemi sa stolicom, nisam je imala po 7 dana, dojenje i prolivi, a dijagnoza tek kad je mali imao 2 godine???
Možda ne bi bilo loše pokušati pronaći okidače, možda su nam slični... meni rat i tadašnja dešavanja iako je kolitis u meni čučao izgleda baš baš dugo.