Stranica 1 od 2

Okupljanje u prirodi

Poslato: 11 Maj 2012, 01:41
od Gile
19. maja pripremamo okupljanje u prirodi uz roštilj i druženje. Radi komfora (blizine toaleta :D ) dogovorili smo se da to ovaj put bude na Kosmaju na vikendici našeg druga i člana Marka. Kao i uvek svi članovi kao i njihove porodice i prijatelji su dobrodošli. Bilo bi lepo da se svako ko dolazi prijavi, kako bi se organizovali oko prevoza (biće slobodnih mesta u kolima). Tačna lokacija, kao i uputstvo kako se do tamo dolazi će biti postavljena u toku dana, mada ćemo verovatno svi krenuti organizovano, sa Trošarine na primer, tako da neće biti problem da nađemo Marka.

Što se tiče klope i pića, radi lakše organizacije, najbolje bi bilo da svako ponese šta će da jede i pije. Hleb, pribor, case i slicno cemo obezbediti. I tolet papir, podrazumeva se! :mrgreen:

Ono što je sada najvažnije jeste da se prijavimo radi organizacije. Naravno svaki predlog je dobrodošao.

Dođite na opušteno druženje i zezanje! ;)

Re: Okupljanje u prirodi

Poslato: 11 Maj 2012, 07:47
od Igor77
Ja ću poneti kleku koju sam pravio prošle godine, kažu da je dobra za probavu. :) Baci nam samo koordinate vikendice iz Google map-a da mogu da napravim POI za navigaciju. Pretpostavljam da je zamišljeno kao celodnevni skup?

Re: Okupljanje u prirodi

Poslato: 11 Maj 2012, 08:59
od Gile
To, od jutra pa dok ne dojadimo Marku! :)

Kacim u toku dana, a prilazem i domacu lozu na okupljanju! ;)

Re: Okupljanje u prirodi

Poslato: 11 Maj 2012, 09:09
od Nemanja
Kao sto je Gile rekao prostor nam je obezbedio drug clan :mrgreen: Marko i licno bi iskoristio priliku da se zahvalim na istom. Posle par sati teske rasprave na tu temu a pod jakim suncem i sa hladnim picima splava (na Savi Gile) odluceno je da to bude mesto okupljanja. Ko nije u mogucnosti da dodje svojim autom neko od nas ce ga pokupiti.

Pozvani su svi clanovi i prijatelji UKUKS-a , cujemo se jos oko detalja, ali bi bilo super da potvrde svi koji bi dosli zbog lakse organizacije.
Naravno ko hoce neka povede muza/zenu, decka/devojku ko sta ima :mrgreen:

Potvrdjujem dolazak

Re: Okupljanje u prirodi

Poslato: 11 Maj 2012, 18:57
od Runja
Da li je to u Koraćici?

Re: Okupljanje u prirodi

Poslato: 12 Maj 2012, 13:08
od Nemanja
Ja nemam pojma gde je, ideja je da prvo ide gospodin koji nam je ustupio prostor i lagano odmotava rolnu papira od slavije do mesta okupljanja :mrgreen:

Ocekujem da, gore pomenuti, Marko okaci mapu sa ucrtanim putem. Mali problemi sa mapom ce biti uskoro reseni i plan ce osvanuti uskoro.

Re: Okupljanje u prirodi

Poslato: 13 Maj 2012, 00:29
od markoque
Dakle, mesto je u stvari vikendica u Koracici, selu kod Kosmaja. Najlaksi put da se stigne tamo je auto-putem ka Nisu (oko 35 km), pa iskljucenje kod Malog Pozarevca za Mladenovac, pa pred Mladenovcem (10-15 min od iskljucenja s auto puta) se skrece za Koracicu. Skretanje za nasu kucu je kod table na kojoj pise kraj Koracice, tu se skrece desno, i prva levo, prilaz s desne strane --- i mi smo tu:). Stvarno, mozda zvuci komplikovano, ali uopste nije. To je inace, nekih 500m kad se prodje Tenesi, lokalni sportski centar, bazen&sl :lol:

Kacim mapu, od Izlaza pred Mladenovcem do nase kuce ima samo par kilometara, na mapi mozda izgleda vise. Nakacicu i detaljno uputstvo, za svakog ko ne moze da se snadje.
Dodjite, bilo bi super da se upoznamo!

mapa jos manja.JPG


p.s. vidim da mi je mala mapa, al ja ne umem bolje :ugeek: Gile, Nemanja ...

Re: Okupljanje u prirodi

Poslato: 13 Maj 2012, 09:49
od Igor77
Ja cu ipak preskociti okupljanje. Meni je to prilicno daleka i skupa avantura, 200km u danu...Sledeći put bismo mogli na Venac ili slično pa da ekipa iz Novog Sada i okoline dođe. Idu lepi dani, biće prilika za okupljanje.
Inače, Marko, najbolje ti je da odeš u Google map, nađeš kuću, desni klik, "what's here" i koordinate nam posaljes ovde. Tako će svako moći da ode u GMap i vidi tačnu lokaciju kuće.

Re: Okupljanje u prirodi

Poslato: 13 Maj 2012, 10:33
od Gile
Igore, mozes i da dodjes do BGa, parkiras kod mene, pa idemo mojim kolima. Za sada se jos niko nije prijavio, tako da kod mene ima 4 slobodna mesta ukoliko hoces nekoga da povedes.

Znam da ti je cimanje ova akcija i najvise nam je i bilo zbog tebe jer znamo da si uvek raspolozen, ali je WC zaista ogranicavajuci faktor u ovoj prici... :/

Re: Okupljanje u prirodi

Poslato: 13 Maj 2012, 11:29
od Gile
Evo i rute koju je marko opisao, do tog prvog skretanja desno (kod table za kraj Koracice):

http://maps.google.com/maps?saddr=Slavi ... a=mru&z=16